top of page

BIOGRAFI

THE DAWSON ACADEMY AWARD

1-YEAR MASTER IMPLANT PROGRAM

6-MONTH MASTER PERIO PROGRAM

MICROSCOPIC DENTISTRY

QUALITY AND PRECISION

MORE THAN JUST A DENTIST

Passion, perfektion, security and quality.
 

Mental ro, fokus, og en evne til at yde det optimale, er nogle af de mange kvaliteter, der kendetegner Marc i hans daglige arbejde som tandlæge.

For Marc er tandlægefaget en kunstart (art of dentistry), hvor man med sine hænder skaber et individuelt kunstværk designet unikt til hvert individ. Han er en dedikeret æstetisk tandlæge, som hele tiden søger nye mål og kompetencer. Hans filosofi bygger på ”kun det bedste er godt nok”.

 

Marc Onuoha har modtaget ”The Concept of Complete Dentistry Award” fra The Dawson Academy US, som er en anerkendelse, af et excellent engagement og udførelse af behandlingskonceptet ”Complete Dentistry”.

Desuden har Marc gennemgået to intense efteruddannelsforløb: ”1-Year UCLA/gIDE Master Clinician Program in Implant Dentistry 2012” i Venedig og L.A. med fokus på æstetisk implantatbehandling og ”6 Months Clinical Masters Program in Periodontics 2014” i Campinas Brasilien som er en efteruddannelse i parodontal plastikkirurgi.

Han er medlem af den brasilianske gruppe EPPIC, som udelukkende består af specialister inden for implantologi, parodontologi og protetik. EPPIC er langt fremme indenfor forskning med "stamceller" i forbindelse med knogleopbygning m.m. 

Marc tilbyder således højt specialicerede behandlinger til sine patienter indenfor kosmetisk tandpleje, bidfunktion, implantologi og parodontal plastik kirurgi. Han anvender ligeledes et dental mikroskop til næsten alle sine behandlinger, hvilket giver mere præcise og skånsomme behandlinger.

Marc arbejder desuden på Dublins største og mest eksklusive tandklinik, hvor han udelukkende arbejder med implantater og kosmetisk tandpleje. Se mere her.

bottom of page